مای ترفند

چگونه می توان پیام های ارسال شده واتس اپ را قبل از خوانده شدن حذف کرد؟

با توجه به تغییرات اخیر که در پیام رسان واتس اپ انجام شده است، حذف پیام ارسال شده پیش از خوانده شدن بسیار ساده می باشد.

تنها کافی ست پیام مورد نظر را لمس کرده و اندکی نگه دارید، بر روی آیکون سطل زباله در بالای صفحه کلیک کرده و گزینه ی delete for everyone را انتخاب کنید.

برای اجرای دو حساب کاربری واتس‌اپ روی یک گوشی در این لینک همراه ما باشید.

البته شما تنها ۷ دقیقه پس از ارسال پیام می توانید آن را حذف کنید. همچنین باید اطمینان داشته باشید که پیش از ظاهر شدن ۲ تیک آبی در کنار پیام تان این کار را انجام داده اید. زیرا با ظاهر شدن ۲ تیک آبی، مشخص می‌شود که مخاطب شما، پیام را خوانده است. بعلاوه، پس از این کار، پیامی مبنی بر این که “پیام شما حذف شد” در صفحه ی چت ظاهر می‌شود.

خب، اکنون اگر شما یک پیام را فرستاده باشید  و پس از ۸ دقیقه از ارسال آن پشیمان شده باشید چه؟ آیا نمی توان آن را حذف کرد؟ خوشبختانه بله. شما می توانید پس از این مدت زمان محدود نیز پیام ارسالی تان را پیش از خوانده شدن حذف کنید.

همچنین بخوانید:  آموزش واتس اپ: مخفی کردن وضعیت آنلاین بودن (آخرین بازدید)

حذف پیام‌های واتس اپ پس از مدت زمان محدود (۷ دقیقه)

  • Wifi و mobile data را خاموش کنید.
  • به setting، بعد time and data setting بروید و زمان را به قبل از ارسال پیام بازگردانید.
  • واتس اپ را باز کنید، پیام مورد نظر را پیدا کرده و اندکی روی آن نگه دارید. آیکون سطل زباله را از بالای صفحه انتخاب کنید و گزینه delete for everyone را انتخاب کنید.
  • Wifi و data setting را روشن کنید. زمان و تاریخ را به حالت نرمال بازگردانید تا پیام تان در سرور واتس اپ حذف شود.

مطالب مرتبط

ارسال یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.