بررسی تخصصی تکنولوژی صفحه نمایش +MLCD در گوشی LG G7 ThinQ

مقایسه صفحه نمایش های OLEDs LCD  بحثی به ظاهر بی وقفه در میان علاقه مندان به گوشی های هوشمند است، اما هم اکنون تکنولوژی LG G7 ThinQ  وارد بازار شده است تا تمامی این بحث ها را با فناوری صفحه نمایش جدید +MLCD  خاتمه بدهد. به نظر می رسد که این شرکت در حال حاضر از صفحه نمایش های OLED  ال جی برای چیز دیگری استفاده کرده است که در آزمایشگاه های تحقیق و توسعه خود بی سر و صدا در حال انجام آن است.

ما موفق شدیم نگاهی اجمالی به تکنولوژی +MLCD  این شرکت در طول تور LG Display  در کره جنوبی در سال گذشته، داشته باشیم. این تکنولوژی در پانل های بزرگ تلویزیون و چند محصول قدیمی تر از تلفن همراه ظاهر شده است، اما این تخستین باری است که LG  از آن بعنوان یک فاکتور شکل دهنده گوشی هوشمند استفاده کرده و در سال گذشته تعدادی از دستگاه های Demo  را به نمایش گذاشته است.

رقابت بین صفحه نمایش های: AMOLED،LCD ،Retina  و Infinity

با توجهAcromyn  بدون شک متوجه خواهیم شد که +MLCD  همچنان بر پایه تکنولوژی ال سی دی استور است. علاوه بر پیکسل های قرمز، سبز و آبی رنگ در ال سی دی سنتی، +MLCD شامل چهار پیکسل سفید نیز است، که اساسا فقط برای افزایش روشنایی طراحی شده اند. LG G7  دارای 1000 نیتز خروجیretina_searing  است و این نکته آن را به یکی از درخشان ترین پانل های گوشی های هوشمند تبدیل کرده است. این یک مزیت بالقوه برای پخش HDR  است که نیاز به نسبت کنتراست بالاتری دارد.

پیکسل سفید نور پس زمینه پانل را تنها با یک لایه نور پلاریزه کریستال مایع در بالا برای تنظیم روشنایی نشان می دهد – و هیچ فیلتر رنگی در آن وجود ندارد. فیلترهای رنگی ال سی دی به طور کلی ناکارآمد هستند و برخی از خروجی های نور را مسدود می کنند، باطری را هدر می دهند و اوج روشنایی را کم می کنند.

تولید خروجی سفید در یک صفحه LCD، به معنای فیلتر کردن نور سفید از طریق 3 فیلتر رنگی، مسدود کردن دو سوم طیف، و سپس ترکیب مجدد خروجی می باشد. که بسیار هم انرژی را هر می دهد. با یک پیکسل سفید اختصاصی، +MLCD   می تواند پانل نور پس زمینه را خاموش کند و همچنان نور سفید بیشتری را نسبت به یک پانل LCD  معمولی RGB  تولید کند که موجب صرفه جویی در باطری می شود. همچنین می توانید نور پس زمینه را روشن کنید تا اوج روشنایی را تا ارتفاع جدیدی افزایش دهید.

وضوح تصویر

گرافیک بالا نشان می دهد که صفحه نمایشLG Display  شامل این پیکسل سفید اضافی است – که به عنوان عنصر چهارم در یک نوار پیکسل RGB  سنتی گنجانده شده است. هر پیکسل رنگ کامل در پانل MLCD +  شامل زیر پیکسل RGBW  هم می شود و البته نه فقط .RGB

این موضوع برای چگالی زیرپیکسل برای وضوح پانل خاصی مشخص شده است. اندازه SubPixel  می تواند کوچکتر باشد تا تعداد کل را افزایش دهد، اما اینکار به طور جزئی از نقطه تلاقی برای بهبود روشنایی و درخشش جلوگیری می کند، جایی که پیکسل های کوچکتر تیره تر می شوند. متناوبا، زیرپیکسل می تواند به همان اندازه، اما با پیکسل های قرمز، سبز و آبی کمتر در صفحه نمایش نگه داشته شود. به گونه ای که منجر به وضوح کمتر شود.

ما دقیقا نمی دانیم که در نمایشگر LG G7  برای پانل G7  چه کاری انجام شده، بنابراین نمی خواهیم به هیچ وجه مطالب را بدون اطمینان منتشرکنیم. دوما، در واقع این تعداد زیر پیکسل ها نیست که رزولوشن را تعریف می کند – تنها باید به طرح زیر پیکسل AMOLED PenTile  سامسونگ نگاهی بیاندازید تا متوجه شوید موضوع این نیست. در عوض، کمیته بین المللی اندازه گیری  صفحه نمایش (ICDM) استاندارد می گوید مدولاسیون کنتراست باید به عنوان عامل تعیین کننده شناخته شود. به عبارت دیگر، یک پانل می تواند جزئیات دقیق و کنتراست بالای محتوا را حل کند.

بنابراین تا زمانی که +LG G7 3،120 x 1،440 MLCD  پانل به اندازه کافی برای حل این رزولوشن با مدولاسیون کنتراست بیش از 95 درصد  قوی است، اساسا این به هر چیز دیگر و مطابق با رزولوشن مشابه است. طرح های Sub Pixel RGBW  با معیارهای نمایش محتوای 4K  مطابقت دارند، بنابراین پانل G7  نباید مشکلی ایجاد کند. به یاد داشته باشید که در این تراکم پیکسلی، ما از نقطه نظر پیکسل های فردی با چشم غیر مسلح به آن می نگریم پس این فناوری برای گوشی های هوشمند بسیار مناسب است.

کاهش مصرف باطری با +MLCD

اگرچه که LG  مشغول بازاریابی برای صفحه نمایش جدید G7  با روشنایی بسیار بالای آن است، مزیت واقعی این پانل جدید +MLCD  مصرف باتری محسوب می شود. مطرح کردن این نکته برای فروش، به تعداد معقولی از مصرف کنندگان کمی دشوار تر است، اما کسانی که نگران ترکیبی از یک صفحه نمایش با وضوح بالا و اندازه 3000mAh  باتری هستند، باید خیالشان راحت باشد.

همانطور که قبلا ذکر شد، با استفاده از پیکسل های سفید، صفحه نمایش روشن تر شده یا توانایی آن  برای دستیابی به روشنایی همانند یک پانل سنتی با مصرف کمتر انرژی، حاصل می شود. مهندسان LG Display  به ما گفته اند مصرف باطری آن پایین تر از نمایشگر OLED  است، که ممکن است بخشی از این تصمیم به انتخاب این فناوری بر روی PANEL POLED  شرکت مورد استفاده در V30  باشد. رنگ ها به دلیل پیکسل سفید اضافی باید به دقت مدیریت شوند، به خصوص به دلیل تغییر روشنایی صفحه. خوشبختانه، تا کنون هیچ گزارشی مبنی بر بروز مشکلات در نمایشگر LG G7  دریافت نکرده ایم.

ثباتی که در Paju  دیدیم پانل های LCD  و MLCD  را به صورت یکسان به نمایش گذاشت. پانل +MLCD حدود نیمی از انرژی پانل LCD را مصرف میکند. این نسخه ی نمایشی عمدتا بر روی زمینه ی سفید بود، که در آن مزایای بازری +MLCD  بیشتر برجسته می شوند، بنابراین دیگر سناریوهای رنگارنگ صرفا همان صرفه جویی را نمی بینند. +MLCD نمایشگر ال جی + 33 درصد پیشرفت کارآیی انرژی را نسبت به نمایشگرهای  LCD معمولی به مصرف کنندگان ارائه می دهد. نمایشگر  انرژی بیشتری نسبت به سایر اجزای گوشی هوشمند مصرف میکند و مرور وب یکی از رایج ترین وظایف آن است، بنابراین این نکته می تواند به بهبود قابل توجه عمر باطری در G7 اضافه شود.

صفحه نمایش ال جی +G7 ThinQ MLCD  یک قطعه جالب از تکنولوژی تلفن همراه است که تکنولوژی LCD معمولی را تا یک مرحله دیگر دارد. مزایای آن شامل بهبود دقیق مصرف باطری از طریق پانل ایده آل برای نمایش در فضای باز است. همراه با وضوح بالا 3.120×1.440  پیکسل، نسبت ابعاد 19.5: 9 و بیپسیار نازک، مشخصات حرفه ای روی راهنما مطمئنا جایگاه ویژه ای به این آخرین گوشی فوق پیشرفته ساخت  LG می بخشد. ( جزئیات بروزرسانی جدید اندروید 8 (Oreo) برای گوشی‌های LG )

صفحه نمایش زیر پیکسل  RGBW به خوبی برای گوشی های هوشمند مناسب است. به این ترتیب گوشی ها از عمر باتری اضافی بهره مند شده و نمایشگرها به اندازه کافی کوچک میشوند تا بعضی از پیکسل ها را برای یک عملکرد انتخابی استفاده کنند و تفاوت قابل ملاحظه ای با جزئیات خیلی عالی نداشته باشد. به محض کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با صفحه نمایش LG G7 آن را در اختیار کاربران خواهیم گذاشت.

نظر شما در باره این حرکت رو به فناوری نوین صفحه نمایش شرکت ال جی چیست؟ در قسمت کامنت ها با ما در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید