مای ترفند

آموزش گام به گام دیلیت اکانت یوتیوب مطابق با آخرین تغییرات

می خواهید حساب کاربری Youtube خود را حذف کنید اما نمی دانید چطور اینکار را انجام دهید؟ گزینه حذف حساب کاربری به راحتی در بخشش تنظیمات وجود ندارد، بنابراین ممکن است اینکار برای شما کمی سخت بیاید. پس در ادامه با ما همراه باشید تا نحوه دیلیت اکانت یوتیوب را یاد بگیرید.

حذف حساب کاربری یوتیوب

در این آموزش یاد خواهید گرفت چگونه حساب کاربری، ویدیوها و سایر داده ها را در نسخه وب یوتیوب و اپلیکیشن اندروید و iOS  پاک کنید.

به گزینه Setting در یوتیوب بروید

صفحه اصلی یوتیوب در وبدر نسخه وب یوتیوب:

  1. ابتدا به سایت YouTube.com بروید و وارد حساب کاربری یوتیوب خود بشوید.
  2. با توجه به تصویر بالا، از منوی بازشوی بالا سمت راست گزینه Setting را انتخاب کنید.

در اپلیکیشن یوتیوب:

  1. ابتدا اپلیکیشن را اجرا کنید و سپس بر روی پروفایل خود که در گوشه سمت راست قرار دارد ضربه بزنید.
  2. در صورتی که می خواهید به یوزرهای دیگر خود در یوتیوب دسترسی داشته باشید باید بر روی فلش رو به پایین که در کنار اسم شما قرار دارد کلیک کنید و در صفحه جدید لیستی از یوزرهایی که با آنها حساب کاربری یوتیوب ساخته اید را برای شما نمایش می دهد.
  3. در انتها روی آیکون چرخ‌دنده که در بالا سمت راست وجود دارد ضربه بزنید.

 

دسترسی به تنظیمات حساب کاربری گوگل در یوتیوب

تنظیمات حساب یوتیوب از طریق گوگل

یوتیوب محصولی از گوگل است، بنابراین تنظیمات و مدیریت حساب YouTube از طریق صفحه گوگل انجام خواهد شد. ضمنا در صورتی که حساب کاربری خود در یوتیوب را حذف کنید، حساب اصلی گوگل شما باقی خواهد ماند.

در وب:

  1. با توجه به مرحله قبل، پس از کلیک بر روی دکمه Setting با توجه به تصویر بالا روی لینک View or change your account setting و در صورتی که زبان یوتیوبتان فارسی بود «مشاهده یا تغییر تنظیمات حساب» کلیک کنید.

در اپلیکیشن:

  1. با توجه به مرحله قبل، پس از انتخاب آیکون چرخ‌دنده، اکانتی که می خواهید حذف شود را انتخاب کنید.

 

دسترسی به بخش «تنظیمات برگزیده حساب»

حذف حساب کاربری یوتیوب

در وب:

  1. در صورتی که یوتیوب شما به زبان فارسی باشد، باید به دنبال بخش تنظیمات برگزیده حساب بگردید و در صورتی که به زبان انگلیسی است Account Preferences بگردید.
  2. سپس باید در انتهای بخش روی لینک Delete your account or services / حذف حساب یا خدمات کلیک کنید.

در اپلیکیشن:

  1. پس از انجام مراحل فوق، گزینه Account preferences را انتخاب کنید.

 

گزینه Delete Products را انتخاب کنید

حذف داده ها و محصولات در یوتیوب و گوگلدر وب:

  1. در صفحه جدیدی که برای شما باز شده است می بایست روی گزینه Delete Products / حذف محصولات کلیک کنید، پس از انجام این کار به منظور احراز هویت رمز عبور اکانت جی میل شما را از شما می خواهد.

در اپلیکیشن:

  1. پس از ورود به صفحه Account preferences روی گزینه Delete Your Google Account کلیک کنید، پس از کلیک از شما می خواهد تا رمز عبور اکانت جی میل خود را وارد کنید تا هویت شما تائید شود.

 

روی آیکون سطل زباله در کنار یوتیوب کلیک کنید

دیلیت اکانت یوتیوب

در وب و اپلیکیشن:

  1. در صورت تمایل می توانید از داده های خود قبل از حذف حساب یوتیوب خود فایل پیشتیبان تهیه کنید، برای انجام اینکار باید در این مرحله باید دکمه Download Data را انتخاب کنید. همچنین می توانید قبل از دانلود تعیین کنید که چه فایل هایی برای شما بکاپ گرفته شود و مدیریت کنید و نوع پسوند فایل و نحوه دانلود را مشخص کنید.
  2. روی آیکون سطل زباله که در کنار یوتیوب قرار دارد کلیک کنید، پس از انجام اینکار مجددا از شما رمز عبور حساب کاربری Gmail را می پرسد.

 

تائید کنید که می خواهید اطلاعاتتان را پاک کنید

تائید حذف حساب کاربری یوتیوب

در وب و اپلیکیشن:

  1. در صورتی که می خواهید حساب کاربری خود را با تمامی داده ها و ویدیوها و… و حذف کنید می بایست گزینه I want to permanently delete my content را انتخاب کنید و ۲ تیک که در تصویر بالا با علامت قرمز مشخص شده است را بزنید. اما اگر نمی خواهید که حساب کاربری شما در یوتیوب پاک شود می بایست گزینه I want to hide my channel را انتخاب کنید، در این حالت حساب شما از دید عموم مخفی می شود و داده های شما بدون ذره ای تغییر در سرورهای یوتیوب باقی خواهد ماند.
  2. با توجه به اینکه آموزش ما درباره حذف یوتیوب است ما گزینه I want to permanently delete my content را انتخاب می کنیم. سپس روی دکمه Delete My Content کلیک کنید.

در اینجا یاد گرفتیم که چگونه حساب یوتیوب خود را پاک کنیم اما اگر می خواهید که به طور کل حساب گوگل یا جیمیل خود را پاک کنید می بایست در مرحله چهارم به جای انتخاب Delete Products، گزینه Delete Google Account And Data را انتخاب کنید و همانند مراحل بالا ادامه دهید، البته لطفا توجه داشته باشید با حذف حساب گوگل تمامی ارتباطات وابسته به گوگل مثل تقویم گوگل، گوگل درایو و جیمیل به طور کلی پاک خواهد شد، پس در این قسمت حداکثر دقت را داشته باشید.

همچنین در مقاله قبلی مای ترفند آموزش دانلود ویدیو از یوتیوب را توضیح دادیم، در صورتی که از دنبال کنندگان یوتیوب هستید پیشنهاد می کنیم این مقاله را نیز مطالعه کنید.

امیدواریم که این آموزش مشکل شما را حل کرده باشد، در صورتی که مشکل یا سؤالی دارید در بخش نظرات همین مطلب با ما در میان بگذارید و این پست را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

مطالب مرتبط

ارسال یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.