آموزش روش‌های بکاپ گرفتن از گوشی اندرویدی

گرفتن بکاپ از اطلاعات داخل گوشی یکی از مهم‌ترین کارهایی‌ست که شما باید هر چند وقت یک بار آن را انجام دهید. به دلیل وجود اطلاعات مهم، از جمله عکس‌ها، تماس‌ها، مخاطبین و حتی برنامه‌ها و یادداشت‌های داخل گوشی، گرفتن بکاپ یکی از کارهای ضروری این روزها می‌باشد. این اطلاعات هر لحظه ممکن است به هر دلیلی از بین برود. مثل ویروسی شدن گوشی، حذف اشتباهی اطلاعات، نیاز به فرمت کردن گوشی و…

در این مقاله سعی می‌کنیم تا بهترین روش‌های بکاپ گیری را برای شما معرفی کنیم؛ تا در صورتی که اطلاعات درون گوشی شما به هر دلیلی حذف شد، دیگر نگران اطلاعات از دست رفته نباشید.

گرفتن بکاپ از گوشی‌های اندرویدی بسیار ساده است که شما می‌توانید در برخی مواقع بدون استفاده از هیچ نرم افزاری از اطلاعات خود بکاپ تهیه کنید.

شما به کمک بکاپ گیری می‌توانید هر وقت که خواستید اطلاعاتتان را بازگردانی کنید. به عنوان مثال یکی از اتفاقاتی که می‌تواند داخل گوشی شما رخ دهد از بین رفتن تمام لیست مخاطبین شما است که قبلاً در مقاله‌ای با عنوان آموزش ریکاوری مخاطبین پاک شده در اندروید درباره‌ی آن توضیح داده‌ایم.

۱- بکاپ گیری از اطلاعات با استفاده از گوگل

اولین راهکاری که شما می‌توانید از آن استفاده کنید، گرفتن بکاپ با استفاده از سرویس‌های گوگل است. شما با استفاده از یک جیمیل و همگام سازی آن با گوشی، می‌توانید اطلاعاتی همچون اطلاعات ذخیره شده در مروگر، لیستی کاملی از مخاطبین، اطلاعات برنامه‌های مختلف، لیستی از ایمیل‌ها و… را در گوگل ذخیره کنید.

برای استفاده از این قابلیت، وارد بخش تنظیمات تلفن همراهتان شوید، سپس با انتخاب گزینه حساب‌ها و بعد آن حساب‌های گوگل می‌توانید به گزینه‌هایی که می‌توانید بکاپ بگیرید دسترسی داشته باشید.

هر زمان که نیاز به بکاپ گیری داشتید وارد تنظیمات شوید، بخش امنیت و حریم خصوصی ( privacy and security ) را انتخاب و سپس گزینه‌ی بکاپ گیری و بازگردانی ( Backup and reset ) را انتخاب کنید.

با این انتخاب شما وارد صفحه‌ی دیگری می‌شوید که در آنجا می‌توانید بکاپ گیری را روشن کنید.

۲- بکاپ گرفتن از فیلم‌ها و عکس‌ها

در این روش شما می‌توانید با استفاده از یک برنامه پیش فرض که در اندروید وجود دارد از عکس‌ها و فیلم‌های خود بکاپ تهیه کنید. این برنامه گوگل فوتو ( Google Photo ) نام دارد. شما با استفاده از این برنامه می‌توانید تمام عکس‌ و فیلم‌های خودتان در فضایی که گوگل در اختیار شما قرار می‎دهد آپلود کنید. فضایی که گوگل با استفاده از این برنامه در اختیار شما قرار می‌دهد حدود یک ترابایت است که شما می‌توانید از آن برای ذخیره کردن اطلاعات خود استفاده کنید. تنها نکته‌ی منفی که می‎توان به این برنامه نسبت داد، استفاده از حجم اینترنت شما است که اگر از بسته‌های همراه تلفن همراه استفاده می‌کنید به دلیل گران بودن این بسته‌ها، استفاده از این روش را توصیه نمی‌کنیم. از نرم افزارهای مشابه گوگل فوتو نیز می‌توان دراپ باکس را نام برد که این نرم افزار در بین کاربران داخل ایران زیاد رواج ندارد.

۳- بکاپ گیری از تماس‌ها و پیامک‌ها

از آنجایی که ممکن است شما تماس‌ها و پیامک‌های مهمی درون تلفنتان داشته باشید، بهتر است که از این اطلاعات هم بکاپ تهیه کنید.

برای این کار شما می‌توانید از برنامه‌های متعددی استفاده کنید که ما در اینجا به شما برنامه SMS Backup & Restore را پیشنهاد می‌کنیم. شما با استفاده از این برنامه می‌توانید به راحتی از اطلاعات خود بکاپ بگیرید. این برنامه اطلاعات شما را در حساب جیمیل و یا دراپ باکس شما ذخیره می‌کند و هر وقت که به آن اطلاعات نیاز داشته باشید. به راحتی می‌توانید اطلاعات را بازگردانی کنید.

۴- بکاپ گیری با استفاده از کامپیوتر

شما می‌توانید با استفاده از کامپیوترتان نیز از فایل‌تان بکاپ تهیه کنید. برای این کار می‌توانید از نرم افزار Android File Transfer استفاده کنید. با نصب این برنامه در کامپیوتر و اتصال کامپیوتر با کابل به گوشی می‌توانید از اطلاعات و برنامه‌یتان به راحتی فایل پشتیبان تهیه کنید.

۵- بکاپ گرفتن با دیگر برنامه‌ها

شما با استفاده از برنامه‌هایی که در ادامه معرفی خواهیم کرد می‌توانید از اطلاعات داخل تلفن همراهتان بکاپ بگیرید.

این برنامه‌ها بعد از عملیات بکاپ به شما یک فایل تحویل می‌دهند که می‌توانید این فایل در هرجایی که خواستید ذخیره کنید.

۱- استفاده از برنامه MyBackup Pro

این برنامه را شما می‌توانید از گوگل پلی دانلود کنید و برای گرفتن بکاپ از آن استفاده کنید.

۲- استفاده از برنامه GoBackup

این برنامه یکی از کامل‌ترین برنامه‌های بکاپ گیری از اطلاعات گوشی‌های اندرویدی است. شما با ورود به برنامه با سه گزینه بکاپ گیری و بازگردانی، مدیریت فایل‌های بکاپ و زمانبندی برای گرفتن بکاپ روبه رو خواهید شد. از نکات منفی که این برنامه دارد، نیاز به روت بودن گوشی همراهتان است.

۳- استفاده از برنامه Super‌Backup

شما با استفاده از این برنامه می‌توانید فایل‌های بکاپ را در داخل یک گوشی دیگر نیز بازگردانی کنید و یکی از بی نقص‌ترین برنامه‌ها در موضوع بکاپ گیری از اطلاعات داخل گوشی است. این برنامه نیازی به روت بودن گوشی ندارد و شما می‌توانید به راحتی از آن استفاده کنید.

۴- استفاده از برنامه قدرتمند TitaniumBackup

شما با استفاده از این برنامه می‌توانید به راحتی از فایل‌های خود نسخه پشتیبان یا همان بکاپ تهیه کنید و در هر مدل گوشی اندرویدی نیز قابل بازگردانی است.

۵- استفاده از برنامه Helium

شما با استفاده از برنامه نیز می‌توانید به راحتی از فایل‌های خود بکاپ بگیرید این نکات مثبت این نرم افزار، عدم نیاز به روت می‌باشد که خیالتان را از بابت روت بودن گوشی‌تان راحت می‌کند.

جمع بندی

یادتان نرود که بکاپ گیری از اطلاعات یکی از ضروریات حال حاضر است. چرا که با یک اشتباه ممکن است اطلاعاتی که چند سال درون گوشی شما است برای همیشه از بین برود.

در این مطلب به معرفی چند روش و نرم افزار برای بکاپ گیری پرداختیم.

که امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده و به شما در بکاپ گیری از اطلاعاتتان کمکی کرده باشد. منتظر نظرات شما درباره‌ی این مطلب هستیم. در صورتی که شما روش و یا برنامه‌ی بهتری برای این کار سراغ دارید خوشحال می‌شویم آن را از قسمت نظرات با ما در میان بگذارید.

2 دیدگاه دربارهٔ «آموزش روش‌های بکاپ گرفتن از گوشی اندرویدی;

  1. سلام،
    آیا میشه گوشی شیائومی lock شده با mi account رو از اطلاعاتش بک آپ گرفت؟گوشی قفل شده و میگه رمز mi account رو وارد کنید اما من رمز رو فراموش کردم

    پاسخ
  2. سلام میخاستم بدونم با این اپلیکیشنا میشه قسمت مای فایل گوشی ام بک آپ‌گرفت چون ی سری عکسا و فیلما تو گالری نبوده ولی تو مای فایل بوده اونا هم بک آپ‌گرفته میشن؟؟؟؟؟

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید