مای ترفند

غیر فعال کردن حالت Offload Unused Apps در گوشی های آیفون

اگر به تازگی گوشی آیفون خود را به روز رسانی کرده اید شاید متوجه حذف برخی از app های خود شده باشید.

اگر به تازگی گوشی آیفون خود را آنلاک کرده اید و متوجه شده اید که برخی برنامه‌های دیگر به طور کامل نصب نمی شوند، باید بگوییم که شما تنها نیستید. قابلیت جدیدی به نام Offload Unused Apps در iOS11 به طور خودکار برنامه‌هایی را که به دلیل پر شدن فضای ذخیره برای مدتی مورد استفاده قرار نگرفته اند از روی گوشی آیفون شما حذف می‌کند.

با این حال آیکون‌های برنامه‌های حذف شده همچنان بر روی صفحه موجود هستند (همراه با ابری کنار نام آن‌ها) و داده‌های هر برنامه نیز بر روی گوشی باقی می مانند. بنابراین اگر تصمیم گرفتید برنامه ای را مجددا دانلود کنید هیچ کدام از محتویات برنامه را از دست نخواهید داد. این قابلیت در مواقعی که به فضای بیشتری نیاز دارید کارساز است. اما این احتمال نیز وجود دارد که این قابلیت را در گوشی فعال نکرده باشید زیرا Offload Apps جزء تنظیمات پیش فرض محسوب نمی‌شود و خودتان باید آن را فعال کنید. پس در این صورتی که این قابلیت را فعال نکرده اید، دلیل حذف خودکار برنامه‌ها چیز دیگری است.

غیر فعال کردن حالت Offload Unused Apps در آیفون

اگر مطمئن هستید که به صورت دستی هیچ برنامه ای را به طور خودکار حذف نکرده اید و هیچ گونه تنظیماتی را در iOS جهت انجام این کار برای خالی کردن فضا اعمال نکرده اید پس دلیل این امر می تواند ناشی از آپدیت iOS باشد. برای بررسی این وضعیت قسمت :

Settings>iTunes&Appstore‌یا Settings>General>iPhone Storage

را باز کنید و پس از پیدا کردن Offload Unused Apps در صورتی که فعال باشد آن را غیر فعال کنید.

آن چه که به دفعات در گوشی آیفون رخ می دهد این است که اپل به شما اعلام می‌کند که برای نصب جدیدترین آپدیت iOS فضای کافی وجود ندارد و برای نصب آپدیت Offload Unused Apps را ارائه می دهد. اگر به این اعلان‌ها دقت نکنید ممکن است روی Allow it ضربه بزنید و سپس با مجموعه ای از برنامه‌هایی که حذف شده‌اند مواجه شوید.

این قابلیت با Allow App Deletion فرق دارد. Allow App Deletion تنها برای آپدیت‌های اصلی X  یعنی  جایی که iOS به طور خودکار برنامه‌ها را حذف  و مجددا پس از آپدیت خود آن‌ها را نصب می‌کند مورد استفاده قرار می گیرد.

اگر دلیل حذف خودکار برنامه‌ها هیچ کدام از موارد ذکر شده نباشند پس باید بررسی کنید که آیا اپل از شما تقاضا کرده است که Offload Unused Apps را در مواقعی که فضای ذخیره کاملا پر شده است، فعال کنید‌یا خیر. مشکلی که وجود دارد این است که بیشتر کاربران مرتبا اخطار پر شدن فضای ذخیره را دریافت می کنند و برای رهایی از آن روی OK ضربه می زنند.

خوشبختانه غیر فعال کردن قابلیت Offliad Unused Apps بسیار ساده است بنابراین می‌توانید تمامی برنامه‌هایی را که حذف شده‌اند به صورت دستی مجددا دانلود کنید. تنها کافی است آیکون‌های برنامه را بر روی صفحه اصلی پیدا کنید (در کنار نام برنامه‌ها نماد ابر دانلود وجود دارد) سپس‌یک به‌یک بر روی آن‌ها ضربه بزنید تا مجددا نصب شوند.

مطالب مرتبط

ارسال یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.