۴ روش اساسی برای رفع مشکلات ویندوز استور Windows Store در ویندوز ۱۰

ویندوز ده آخرین ورژن سیستم عامل مایکروسافت است که اولین نسخه‌ی آن در سال ۲۰۱۴ رونمایی شد. در کنار تمام ویژگی‌های خوبی که ویندوز ۱۰ در خود دارد، اما گاهی اوقات مشکلاتی  درون آن به وجود می‌آید که البته برای حل تمام آن‌ها، راه حل‌هایی وجود دارد و مایکروسافت نیز سعی دارد تا با ارائه‌ی آپدیت‌های متعدد این مشکلات را به حداقل برساند.

یکی از مشکلاتی که گاهی اوقات کاربران ویندوزی را کلافه می‌کند باز نشدن ویندوز استور (windows store) است.  ویندوز استور یکی از برنامه‌های کاربردی ویندوز ده است که شما از طریق آن می‌توانید به فروشگاه نرم افزاری مایکروسافت دسترسی داشته باشید. همانطور که کاربران شرکت اپل، اپ استور و کاربران اندرویدی، گوگل پلی را برای دانلود نرم افزارها و برنامه‌های مورد نیاز خود دارند، کاربران ویندوز هم برای دانلود و یا خرید برنامه‌ها و نرم افزارهای خود از ویندوز استور استفاده می‌کنند.

در مواردی که شما با ویندوز استور کار می‌کنید، ممکن است برنامه به صورت ناگهانی بسته شود و یا حتی منجر به ری‌استارت شدن ویندوزتان شود و بعد آن ویندوز استور اجرا نشود.

در این مقاله سعی بر این است تا با ارائه‌ی چند راهکار، مشکل باز نشدن ویندوز استور را بتوانید برطرف کنید.

تغییر در ساعت و تاریخ سیستم

اولین راه حلی که برای حل مشکل بسته شدن ناگهانی ویندوز استور باید انجام دهید، تنظیم ساعت و تاریخ سیستم است. تنظیم زمان و تاریخ به این خاطر است که هنگامی که شما نرم افزار ویندوز استور را اجرا می‌کنید، برنامه سعی می‌کند تا تاریخ و ساعت سیستم و ویندوز استور را هماهنگ کند، اگر ساعت ویندوز استور و سیستم یکی نباشد، برنامه در بارگزاری به مشکل می‌خورد و به درستی اجرا نمی‌شود.

 

پاک کردن کش استور

گاهی اوقات بسته شدن ویندوز استور ممکن است به خاطر درست کار نکردن کشی که به وسیله‌ی ویندوز استور ذخیره شده است، باشد. در صورتی که در هنگام اجرای ویندوز استور، کش به درستی اجرا نشود، باعث توقف ویندوز استور می‌شود و برنامه به طور ناگهانی بسته می‌شود.

برای پاک کردن کش می‌توانید مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید تا کش به صورت خودکار حذف شود.

برای حذف کش ابتدا در منوی استارت ویندوز ده، ” WSReset.exe ” را بنویسید. بعد از نوشتن برنامه WSReset.exe مشاهده می‌شود که با انتخاب آن و راست کلیک کردن روی آن، گزینه‌ی Run as Administrator را انتخاب کنید. و صبر کنید تا برنامه اجرا شده و کش را به شکل خودکار از روی سیستم شما حذف کند.

البته شما می‌توانید به صورت دستی نیز کش را حذف کنید.

برای این کار شما باید فایل‌های مخفی ویندوز را نمایان کنید. برای نمایان کردن این فایل‌ها یک درایو یا پوشه در داخل سیستم باز کنید. سپس به تب View بروید و تیک گزینه‌ی Hidden Items را بزنید.

سپس وارد مسیر زیر شوید

C:\Users\نام کاربری شما\AppData\Local\Packages\Microsoft.WindowsStore_8wekyb3d8bbwe

و پوشه‌ی Local Cache را حذف کنید.

ثبت مجدد استور ( Re-Register )

در صورتی که با انجام روش‌های بالا مشکل ویندوز حل نشد می‌توانید از این روش استفاده کنید.

برای ثبت مجدد استور شما باید وارد محیط cmd شوید. برای ورود به محیط cmd، عبارت cmd را در منوی استارت تایپ کنید و بعد از مشاهده‌ی آن، روی آن راست کلیک کنید و سپس Run as Administrator را انتخاب کنید تا با دسترسی کامل محیط cmd اجرا شود.

سپس عبارت زیر را درون آن کپی کنید.

PowerShell -ExecutionPolicy Unrestricted -Command “& {$manifest = (Get-AppxPackage Microsoft.WindowsStore).InstallLocation + ‘\AppxManifest.xml’ ; Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $manifest}”

بعد از زدن اینتر منتظر بمانید تا دستور اجرا شود. هنگامی که دستور اجرایی تموم شد سیستم خود را ری‌استارت کنید.

تغییر دسترسی پوشه‌ی WindowsApps

بعد از ارائه‌ی ویندوز هشت توسط مایکروسافت، برخی از نرم افزارها و برنامه فقط از داخل فروشگاه مایکروسافت یعنی ویندوز استور قابل دانلود و نصب هستند. این برنامه‌ها برای اجرا شدن نیاز به یک سطح دسترسی و یک پوشه‌ی خاص هستند که این پوشه در درایو سی قرار دارد و نام آن ویندوز اپس ( WindowsApps ) است.

در برخی مواقع عدم اجرا شدن ویندوز استور به خاطر سطح دسترسی مورد نیاز برنامه است. که شما می‌توانید با اجرای مراحل زیر این مشکل را برطرف کنید.

این پوشه در درایو سی قرار دارد و در حالت عادی مخفی است که شما باید با روشی که چند خط بالاتر گفته شد، پوشه را از حالت مخفی در بیاورید.

برای دسترسی به این پوشه وارد درایو C شده و سپس پوشه program files شوید.

بعد از پیدا کردن پوشه WindowsApps روی آن راست کلیک کنید و گزینه‌ی Properties را انتخاب کرده و سپس به تب Security رفته و روی گزینه‌ی Advanced کلیک کنید.

در پنجره‌ی باز شده، طبق عکس زیر گزینه‌ی Change را انتخاب کنید.

بعد از انتخاب این گزینه تمام دسترسی هایی که برای این پوشه مجاز است، برای شما به نمایش در خواهد آمد.

در این پنجره مجدداً روی Change کلیک کنید. با باز شدن پنجره‌ی جدید، نام کاربری با عنوان administrator را انتخاب کنید. با این انتخاب سایر کادرها به شکل خودکار پر می‌شود و در آخر گزینه‌ی OK را بزنید.

در آخر حتماً گزینه‌ی Replace owner on sub containers and objects را تیک بزنید و روی apply کلیک کنید و آخر کار Ok بزنید.

اتمام این کار چند دقیقه طول می‌کشد و بعد از آن می‌توانید به این پوشه به مثل دیگر پوشه‌های درون سیستم دسترسی داشته باشید.

سخن پایانی

اگر چه مشکلاتی که در ویندوز نظیر بسته شدن ناگهانی ویندوز استور، به وجود می‌آیند اما برای تمام این مشکلات راه حل‌های بسیاری وجود دارد همانطور که ما در این مقاله سعی کردیم بهترین راه حل‌ها را برای شما بنویسیم. امیدواریم که با انجام راه حل‌های گفته شده در مقاله، مشکلات ویندوز استور شما برطرف گردد. خوشحال می‌شویم که نظر شما را در مورد این مطلب یعنی حل مشکل بسته شدن ناگهانی ویندوز استور، بدانیم و یا اگر شما راه حل بهتری سراغ دارید که به حل این مشکل کمک می‌کند با ما در قسمت نظرات در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید