مای ترفند - آموزش و ترفند به زبان ساده

چگونه متوجه شویم که در Snapchat بلاک شده ایم؟

اسنپ چت

اگر در اپلیکیشن Snapchat با یکی از نشانه های زیر مواجه شدید، به این معنا است که شخصی شما را بلاک کرده است:

  • اگر اخیراً چت کرده اید ، آن ها باید در مکالمات شما ظاهر شوند. در غیر این صورت ، احتمالاً در Snapchat بلاک شده اید.
  • هنگام جستجوی نام کاربری یا نام کامل فرد ، هیچ ردی از شخصی که شما را در Snapchat مسدود کرده است ، پیدا نخواهید کرد.
  • کاربر را از یک حساب دیگر ، در دستگاه دیگری جستجو کنید. اگر در جستجو ظاهر شوند ، شما بلاک شده اید.

اگر شک دارید که در Snapchat بلاک شده اید ، برای تأیید آن باید کارهای تحقیقاتی زیر را انجام دهید.

هم چنین بخوانید: چگونه از اسنپ چت اسکرین شات بگیریم؟

چگونه متوجه شویم که در Snapchat بلاک شده ایم؟

در اینجا اقدامات اصلی انجام شده برای تعیین اینکه آیا کسی شما را در Snapchat بلاک کرده است وجود دارد.

مکالمات اخیر خود را بررسی کنید. اولین سرنخ بزرگی که می تواند به شما بفهماند که آیا کاربری شما را بلاک کرده است این است که ببینید آیا در سابقه مکالمات شما نشان داده می شود یا خیر این مرحله فقط در صورتی مفید است که با کاربری که ممکن است قبل از پاک کردن مکالمات شما را مسدود کرده باشد چت کرده باشید.

برنامه Snapchat را باز کنید و با ضربه زدن روی نماد حباب گفتار در پایین صفحه در سمت چپ به سمت دوربین ، به برگه مکالمات بروید. اگر کاربری که گمان می کنید شما را بلاک کرده است با وجود مکالمه اخیر با وی در لیست گپ شما ظاهر نمی شود ، این یک موضوع مهم است. با این حال ، برای تأیید بلاک کردن ، هنوز باید به مرحله بعدی بروید.

متناوباً ، ممکن است اخیراً با کاربر مورد نظر مکالمه نداشته باشید یاسابقه خود را پاک کرده باشید. اگر این مورد است ، به مرحله بعدی بروید.

نام کاربری یا نام کامل آن ها را جستجو کنید. اگر کاربری شما را بلاک کرده باشد ، هنگامی که او را در Snapchat جستجو می کنید ، نشان داده نمی شود. اگر آن ها شما را از لیست دوستان خود حذف کرده اند ، باید بتوانید آن ها را با جستجوی نامشان پیدا کنید.

درک تفاوت بین بلاک شدن و حذف شدن در Snapchat بسیار حیاتی است. اگر کاربری شما را مسدود کند ، دیگر اثری از حساب وی پیدا نمی کنید و به هیچ وجه نمی توانید از حساب بلاک  شده خود با او تماس بگیرید.

اگر کاربری شما را از لیست دوستان خود حذف کند ، هنوز هم آنها را در لیست دوستان خود پیدا می کنید و می توانید به ارسال عکس های فوری برای آن ها ادامه دهید. بسته به تنظیمات حریم خصوصی آن ها ، اگر فقط به دوستان خود اجازه دهند با آن ها تماس بگیرند ، ممکن است آن ها را دریافت نکنند.

برای جستجوی کاربری که گمان می کنید شما را بلاک  کرده است ، روی عملکرد Search در بالای صفحه در برگه مکالمه یا برگه snap ضربه بزنید که با یک نماد ذره بین مشخص شده است. نام کاربری یا نام کامل کاربری را که می خواهید جستجو کنید شروع کنید.

اگر نام کاربری کاربر را بدانید نتایج دقیق تری دریافت خواهید کرد. می تواند چندین کاربر دیگر با نام کامل مشابه وجود داشته باشد ، اما نام های کاربری همه منحصر به فرد هستند. به همین ترتیب ، نام کامل در هر زمان قابل تغییر است ، در حالی که نام کاربری دائمی است.

اگر کاربر در نتایج جستجو نشان داده شود ، در صورتی که شما را از لیست دوستان خود پاک کند ، در برچسب “My Friends” در لیست دوستان خود یا در زیر ” Add Friends” نشان داده می شود.

اگر کاربری که به دنبال آن هستید ، علی رغم جستجوی نام کاربری دقیق خود ، اصلاً نشان داده نمی شود ، یا او شما را بلاک کرده یا حساب Snapchat خود را حذف کرده است.

نام کاربری یا نام کامل آن ها را از حساب دیگری جستجو کنید. عدم امکان یافتن کاربری که در آخرین مرحله جستجو کرده اید ، احتمال بلاک شدن شما را افزایش می دهد. با این حال ، این هنوز برای تأیید آن کافی نیست. با جستجوی کاربر از حساب دیگر ، می توانید به طور بالقوه تأیید کنید که حساب وی هنوز وجود دارد. شما دو گزینه دارید:

از یک دوست بخواهید کاربر را از حساب کاربری خود جستجو کند.
برای جستجوی آن کاربر از حساب خود خارج شوید و یک حساب کاملاً جدید ایجاد کنید.
اولین گزینه ساده ترین گزینه است زیرا به این معنی است که شما مجبور نیستید تمام کارهای اضافی مربوط به ثبت نام برای یک حساب جدید را انجام دهید. یکی از دوستان ، اقوام ، همکاران یا آشنایان دیگری را که در Snapchat حضور دارد و با کاربری که فکر می کنید ممکن است مانع شما شود دوست نیست ، انتخاب کنید. از آن ها بخواهید کاربر را با نام کاربری خود (اگر می دانید) یا نام کامل خود جستجو کنند.

اگر در عوض تصمیم به ایجاد یک حساب جدید دارید ، باید از حساب Snapchat موجود خود خارج شوید یا در صورت دسترسی به یک برنامه ، آن را در دستگاه تلفن همراه دیگری دانلود کنید. برای ایجاد حساب کاربری خود ، روی دکمه Sign Up ضربه بزنید.

Snapchat از شما می خواهد که نام کامل ، تاریخ تولد ، نام کاربری ، رمز عبور و شماره تلفن (یا آدرس ایمیل) خود را ارائه دهید.

حالا پیش بروید و یا به دوست خود دستور دهید یا از حساب جدید خود برای تکرار مرحله دو بالا استفاده کنید. اگر اتفاقاً شما یا دوستتان در یافتن حساب کاربری موردنظر خود موفق هستید ، کافی است تا تأیید کنید که آنها واقعاً شما را مسدود کرده اند.

اگر هیچ یک از این مراحل کار نکرد ، دوست شما احتمالاً حساب خود را پاک کرده است.