مای ترفند - آموزش و ترفند به زبان ساده

چگونه متوجه شویم که در اپلیکیشن WhatsApp بلاک شده ایم؟

این مراحل ساده را دنبال کنید تا متوجه شوید توسط شخصی در WhatsApp بلاک شده اید یا نه؟

آیا تعجب می کنید که در WhatsApp بلاک شده اید؟ در حالی که این برنامه از حریم خصوصی کاربر مراقبت می کند ، روش هایی وجود دارد که بفهمید شخصی شما را بلاک کرده است.

در این مقاله ، ما شما را با مراحلی که می توانید برای متوجه شدن بلاک شدن در واتس اپ انجام دهید، آشنا می کنیم. چند روش برای آزمایش این موضوع وجود دارد که در این میان چند نکته مهم وجود دارد که می تواند توضیحی غیر از بلاک شدن به شما ارائه دهد.

بلاک شدن در واتس اپ به چه معناست؟

بلاک شدن به این معنی است که تمام ارتباطات ارسالی بین این دو کاربر متوقف شده است. این اعلان ها ، پیام ها ، تماس ها و به روزرسانی های وضعیت را بین دو مخاطب متوقف می کند. بلاک کردن در واتس اپ آسان است و رفع بلاک وی به همین سادگی است که فقط به یک ضربه نیاز دارید.

واتس اپ هم چنین سعی دارد با احتیاط عمل را از کاربری که شخص دیگری را بلاک کرده است محافظت کند تا غیرقابل شناسایی شود. اگر شک دارید که بلاک شده اید ، این روش هایی است که می توانید برای تأیید آن تلاش کنید.

توجه داشته باشید که بهتر است چند مورد از این موارد را امتحان کنید ، زیرا در برخی موارد خطای شبکه می تواند دلیل این مشکلات باشد.

هم چنین بخوانید: 20 ترفند ضروری از واتس‌اپ که باید بدانید

۱. آیا می توانید ببینید که آن شخص آنلاین است؟

در حالی که بسیاری از افراد وضعیت “last seen” خود را حذف می کنند ، شما می توانید هنگام باز کردن چت خود ، آنلاین بودن یک فرد را تشخیص دهید.

باید چت را باز نگه دارید تا ببینید آنلاین است یا چند بار بررسی می شود. اگر آن ها را بصورت آنلاین نمی بینید ، احتمالاً بلاک شده اید.

توجه: دلیل عدم فعالیت شخصی در WhatsApp می تواند این باشد که فرد دیگر از این برنامه استفاده نمی کند یا به دلیل دیگری آفلاین است.

2. آیا آن ها تصویر پروفایل خود را به روز کرده اند؟

هنگامی که در WhatsApp بلاک شده باشید ، حتی اگر در آینده آن را تغییر دهد ، تصویر پروفایل فعلی فرد ثابت خواهد ماند. بنابراین ، اگر عکس پروفایل شخصی هرگز تغییر نکند ، ممکن است بلاک شده باشید.

توجه: گاهی اوقات ، مردم عکس خود را حذف می کنند یا آن را به روز نمی کنند. بهترین راه برای بررسی این مسئله این است که ببینید آیا عکس پروفایل شخص با استفاده از حساب شخص دیگری یکسان است ، بنابراین می توانید مقایسه کنید. این ممکن است نیاز به یک تماس متقابل داشته باشد ، زیرا WhatsApp به کاربران اجازه می دهد عکس پروفایل خود را از کسانی که در لیست مخاطبین آنها نیستند پنهان کنند.

3. آیا پیام های شما تحویل می شوند؟

وقتی مخاطبی شما را بلاک کرده است ، پیام شما به طور نامحدود با یک علامت خاکستری باقی می ماند ، به این معنی که به او تحویل داده نمی شود.

توجه: دلایل دیگر عدم ارسال پیام این است که شخص دارای مشکلات شبکه است.

4. آیا می توانید با آن ها تماس بگیرید؟

تماس تلفنی در WhatsApp برای تماس بلاک شده امکان پذیر نیست ، اگر صدای زنگ را می شنوید گویا تماس در حال انجام است. اگر سعی کنید با آن شخص تماس بگیرید و این پاسخ بی پاسخ بماند ، ممکن است بلاک شده باشید. ممکن است شخصی که شما را از طریق WhatsApp بلاک کرده است شماره تلفن شما را نیز مسدود کرده باشد.

توجه: ممکن است فرد نتواند به تماس شما پاسخ دهد ، اما شما نمی توانید تشخیص دهید که او واقعاً تماس تلفنی شما را دریافت کرده است یا خیر.

5. آیا می توانید با مخاطب مورد نظر گروه ایجاد کنید؟

وقتی گروهی را ایجاد می کنید و مخاطبی را که شما را بلاک کرده است اضافه می کنید ، پیامی دریافت می کنید که مجاز به افزودن او نیستید.

هیچ هشداری در اینجا وجود ندارد. شناخته شده است که این بهترین روش برای تشخیص بلاک بودن شماست. مشکل این است که ایجاد یک گروه تصادفی برای اکثر افرادی که می خواهند بررسی کنند آیا مخاطبی آنها را بلاک نکرده ایده آل نیست.

در WhatsApp بلاک شده اید

در حالی که مراحل فوق باید به شما کمک کند که شخصی که شما را بلاک کرده است را پیدا کنید اما هیچ تضمینی وجود ندارد. این ، همانطور که در مرکز راهنمایی WhatsApp بیان شده است :

ما به منظور محافظت از حریم خصوصی شما هنگام بلاک کردن شخصی ، این امر را عمداً مبهم قرار داده ایم. بنابراین ، ما نمی توانیم به شما بگوییم که توسط شخص دیگری بلاک شده اید.

مهم است که به یاد داشته باشید اگر در واقع بلاک شده باشید ، دلیل کاملاً خوبی برای این امر وجود دارد. بنابراین مطمئن باشید که به حریم خصوصی و خواسته های مخاطبی که شما را در WhatsApp بلاک کرده است احترام بگذارید.

منبع: MAKEUSEOF