مای ترفند - آموزش و ترفند به زبان ساده

چگونه شبکه های وای فای قدیمی را از گوشی اندروید خود حذف کنیم؟

آخرین بار چه زمانی بررسی کردید که ببینید چند شبکه Wi-Fi در تلفن شما ذخیره شده است؟ آیا می دانید چگونه باید شبکه های وای فای قدیمی را از گوشی اندروید خود حذف کنیم؟

اگرچه داشتن یک لیست طولانی از شبکه های Wi-Fi ذخیره شده لزوما چیز بدی نیست ، اما ممکن است برخی از اتصالات وجود داشته باشد که دیگر هرگز از آن ها استفاده نکنید و برخی دیگر از اتصالات ترجیح می دهند تلفن شما به طور خودکار به آن ها متصل نشود.

در این مطلب نحوه فراموش کردن و حذف کردن شبکه های وای فای قدیمی که دیگر استفاده نمی کنید وجود دارد.

هم چنین بخوانید: معرفی و آموزش بهترین راهکارهای بهبود wifi

شبکه های وای فای قدیمی ذخیره شده را در Android حذف کنید

حذف اتصالات وای فای قدیمی ذخیره شده از تلفن Android شما یک روند نسبتاً بدون درد است.

  1. تنظیمات تلفن خود را باز کرده و گزینه Connections یا Network & Internet را انتخاب کنید.
  2. در بعضی از تلفن ها ، فقط می توانید روی شبکه Wi-Fi متصل شده و ضربه بزنید و Saved networks را انتخاب کنید و سپس به مرحله 5 بروید.
    در گوشی های دیگر، وارد تنظیمات Wi-Fi شوید و سپس Advanced را انتخاب کنید. این ممکن است در زیر یک منوی سه نقطه ای در گوشه بالا سمت راست مخفی شده باشد.
  3. در تنظیمات پیشرفته Wi-Fi ، گزینه  Manage networks را انتخاب کنید. این معمولاً در زیر Network Settings یافت می شود.
  4. اکنون لیستی از تمام شبکه های Wi-Fi موجود در تلفن خود را مشاهده خواهید کرد.
  5. برای حذف شبکه های خاص ، روی آن ها ضربه بزنید و Forget را انتخاب کنید.
  6. در برخی از تلفن ها همچنین می توانید Delete را در پایین صفحه انتخاب کرده و سپس شبکه هایی را که می خواهید از تلفن خود حذف کنید انتخاب کنید. با این کار می توانید شبکه ها را به صورت انبوه حذف کنید.

اتصال خودکار Android را به برخی از شبکه های Wi-Fi متوقف کنید

اگر نمی خواهید تلفن شما به طور خودکار به شبکه متصل شود ، اما همچنین نمی خواهید آن را از تلفن خود حذف کنید ، در این صورت امکان اتصال خودکار برای شبکه های Wi-Fi منفرد وجود دارد.

  • از صفحه  Manage Networks ، به سادگی شبکه Wi-Fi را انتخاب کنید.
  • از اینجا ، گزینه قطع auto-reconnect را مشاهده خواهید کرد.
  • وقتی auto-reconnect خاموش باشد ، تلفن شما به طور خودکار به شبکه Wi-Fi انتخاب شده متصل نمی شود.

تنظیم مجدد تنظیمات شبکه

اگر می خواهید دستگاه شما تمام اتصالات Wi-Fi ذخیره شده را فراموش کند ، بهتر است به جای حذف دستی آن ها ، تنظیمات شبکه خود را بازنشانی کنید.

با بازنشانی تنظیمات شبکه ، شبکه های Wi-Fi ذخیره شده حذف می شود ، دستگاه های جفت شده فراموش می شوند و همچنین تنظیمات شبکه برای هر برنامه نصب شده بازنشانی می شود.