مای ترفند - آموزش و ترفند به زبان ساده

آموزش چگونگی پاک کردن گروه فیسبوک

گروه فیس بوک یک راه عالی برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات با دوستان و فالورها است. با این حال ، ممکن است زمانی برسد که بخواهید گروه خود را حذف کنید.

اگر برای خداحافظی با گروه فیس بوک خود آماده هستید ، این مقاله به شما کمک می کند.

در اینجا مواردی که باید در مورد نحوه حذف گروه فیس بوک در تلفن همراه و دسکتاپ خود بدانید آورده شده است.

آنچه باید قبل از حذف گروه فیس بوک خود بدانید

یک گروه می تواند چندین سرپرست داشته باشد ، اما فقط ایجاد کننده اصلی می تواند آن را حذف کند. تنها راهی که می توانید گروهی را که ایجاد نکرده اید حذف کنید این است که ایجاد کننده اصلی ترک آن را انتخاب کند.

همچنین ، حذف یک گروه یک اقدام دائمی است ، به این معنی که پس از حذف گروه خود ، نمی توانید آن را پس بگیرید. اگر از مدیریت پست ها و اعضای جدید غرق شده اید ، اما همچنان مایل به حفظ گروه هستید ، ممکن است بخواهید در عوض گروه را “mute” کنید.

فیس بوک برای مدیرانی که در مدیریت پست ها و درخواست های اعضا در گروه خود غرق شده اند ، گزینه ای موقت ارائه می دهد. وقتی گروهی را متوقف می کنید ، پست ها ، نظرات و واکنش های جدید برای همه اعضا ، از جمله سرپرستان ، متوقف می شود.

برای اطلاع اعضا ، فیس بوک پیامی را در بالای گروه نمایش می دهد و به آن ها اطلاع می دهد که فعالیت در گروه متوقف شده است. این به این دلیل است که آن ها در تاریکی باقی نمی مانند که چرا نمی توانند پست های جدید ایجاد کنند یا نظر بدهند.

با این اوصاف ، اگر ترجیح می دهید گروه خود را موقتاً متوقف کنید ، نحوه انجام آن به شرح زیر است:

چگونه گروه فیس بوک خود را متوقف کنیم

می توانید گروه فیسبوک خود را از طریق هر کانالی که برای دسترسی به آن استفاده می کنید متوقف کنید. ما نحوه توقف موقت گروه شما در تلفن همراه و وب را پوشش خواهیم داد.

چگونه می توانید گروه فیس بوک خود را در موبایل متوقف کنید

اگر می خواهید گروه فیس بوک خود را در موبایل متوقف کنید ، روند ساده است.

  • برنامه فیس بوک خود را راه اندازی کنید و به گروه بروید.
  • روی  shield icon ضربه بزنید تا پنل admin نمایان شود.
  • به پایین بروید و روی نماد  Pause group ضربه بزنید.
  • دلایلی را که می خواهید گروه را موقتاً متوقف کنید انتخاب کنید و روی Continue ضربه بزنید.
  • یک اعلان اختیاری اضافه کنید تا اعضا از توقف موقت گروه مطلع شوند.
    برای تأیید روی Pause Group ضربه بزنید.

چگونه گروه خود را در وب متوقف کنیم

  • در مرورگر خود وارد فیس بوک شوید و به گروهی که می خواهید مکث کنید بروید.
  • روی سه نقطه موجود در نوار منوی گروه کلیک کنید.
  • Pause group را انتخاب کنید.
  • دلایلی را که می خواهید گروه را موقتاً متوقف کنید انتخاب کنید و روی Continue کلیک کنید.
  • یک اعلان اختیاری اضافه کنید تا اعضا از توقف موقت گروه مطلع شوند و روی Pause Group کلیک کنید.
    همچنین می توانید گروه را طوری تنظیم کنید که در زمان مشخصی از سر گرفته شود یا آن را تا زمانی که آماده هستید ترک کنید. برای از سرگیری گروه ، روی سه نقطه موجود در نوار منوی گروه کلیک کرده و Resume group را انتخاب کنید.

اگر از گروه خسته شده اید یا اعضای آن بسیار غیرفعال هستند و دیگر ارزشی ندارند ، می توانید پیش بروید و آن را حذف کنید. این فرض بر این است که شما نمی خواهید فقط گروه فیس بوک را ترک کنید.

چگونه گروه فیس بوک خود را حذف کنیم

ممکن است گروه فیس بوک خود را حذف کنید ، اما این یک فرآیند آسان نیست. این به این دلیل است که شما نیاز دارید ابتدا گروه اعضا را خالی کنید.

این امر برای گروه های بزرگ فرایند خسته کننده ای را ایجاد می کند.

نحوه حذف گروه فیس بوک خود در تلفن همراه

برای حذف گروه خود در تلفن همراه این مراحل را دنبال کنید:

  • وارد حساب فیس بوک خود شوید.
  • به گروهی که می خواهید حذف کنید بروید.
  • روی Members ضربه بزنید و See all را انتخاب کنید.
  • روی سه نقطه کنار نام هر عضو ضربه بزنید و Remove Member را انتخاب کنید.
  • حذف را تأیید کنید.
  • پس از اتمام حذف سایر اعضا ، روی سه نقطه کنار نام خود ضربه بزنید و Leave group را انتخاب کنید.
    فیس بوک به طور خودکار هنگامی که هیچ گروهی در گروه وجود ندارد ، گروه را حذف می کند.

چگونه گروه فیس بوک خود را در وب حذف کنید

اگر از طریق مرورگر وب خود به فیسبوک دسترسی دارید ، نحوه حذف گروه خود در اینجا آمده است:

  • وارد فیس بوک شوید و به گروهی که می خواهید حذف کنید بروید.
  • بر روی Members کلیک کنید.
  • روی سه نقطه کنار نام هر عضو کلیک کنید و Remove Member را انتخاب کنید.
  • پس از اتمام حذف سایر اعضا ، روی سه نقطه کنار نام خود کلیک کنید و Leave group را انتخاب کنید.
  • برای تأیید روی Leave Group کلیک کنید.
    دوباره ، وقتی گروه خالی شد ، فیس بوک آن را حذف می کند.

آیا می توان به جای حذف گروه آن را بایگانی کرد؟

فیس بوک به مدیرانی که نیاز به استراحت در مدیریت گروه های خود داشتند اجازه می دهد آن را بایگانی کنند. وقتی گروهی بایگانی می شود ، اعضا نمی توانند پست های جدید بگذارند ، نظر بدهند یا به پست های موجود واکنش نشان دهند: آنها فقط می توانند محتوای منتشر شده را مشاهده کنند.

با این حال ، فیس بوک گزینه بایگانی گروه را حذف کرده است. اگر به استراحت از گروه خود نیاز دارید ، باید بین مکث یا حذف دائمی گروه یکی را انتخاب کنید.

وقتی یک گروه فیس بوک را حذف می کنید چه اتفاقی می افتد؟

حذف گروه یک اقدام دائمی است که قابل برگشت نیست. هنگامی که هر عضو و خود را از گروه حذف می کنید ، فیس بوک فوراً همه پست ها ، پرونده ها ، نظرات و واکنش های به اشتراک گذاشته شده در گروه را حذف می کند.

اطمینان حاصل کنید که می خواهید گروه را قبل از این دور کنید حذف کنید زیرا در این مرحله دیگر هیچ راه برگشتی وجود ندارد.