مای ترفند - آموزش و ترفند به زبان ساده

آموزش چگونگی به اشتراک گذاشتن location در آیفون

فرقی ندارد که در منزل باشید یا در حرکت باشید، می توانید با به اشتراک گذاشتن location در آیفون به دیگران بگویید که دقیقاً کجا هستید آنچه شما باید انجام دهید اینجا است.

معمولاً شکایت این است که داده های مکان بیش از حد توسط برنامه های مختلف در iPhone شما به اشتراک گذاشته می شود ، اما گاهی اوقات شما به طور فعال می خواهید به مردم بگویید که کجا هستید. شاید شما در حال ملاقات با همکاران هستید ، شاید می خواهید شریک زندگی شما بداند شما با خیال راحت به جایی رسیده اید.

شما تصمیم می گیرید که آیا آن ها موقعیت شما را یک بار یا به طور دائم دریافت می کنند. و شما با تنظیم آیفون خود شروع به اشتراک گذاری موقعیت مکانی می کنید.

چگونه به اشتراک گذاشتن location در آیفون را انجام دهیم؟

  • از طریق iPhone خود به Settings بروید
  • به Privacy بروید و روی ضربه بزنید
  • روی «Location Services» ضربه بزنید
  • این ویژگی را فعال کنید

در حالی که در این بخش  Location Services هستید ، می توانید کارهای بیشتری انجام دهید. با یک محدودیت خاص ، می توانید آیفون خود را طوری تنظیم کنید که یک فرد همیشه بتواند مکان شما را پیدا کند.

محدودیت این است که فرد باید عضوی از خانواده شما باشد. یعنی شما باید آنها را به همین ترتیب با استفاده از Family Sharing تنظیم کنید.

هم چنین بخوانید: Apple Family Sharing چیست؟

حداقل در این بخش نمی توانید هر مخاطبی را که دارید به آن اضافه کنید. این یک محدودیت است ، اما تجارت امنیتی مناسبی است ، زیرا هر کسی که در اینجا انتخاب کنید می تواند مکان شما را هر زمان که بخواهد بررسی کند.

چگونه موقعیت مکانی خود را برای همیشه با شخصی به اشتراک بگذاریم؟

  • در بخش تنظیمات Location Services ، روی Share My Location ضربه بزنید
  • در زیر عنوان Family ، روی شخصی که می خواهید با او به اشتراک بگذارید ضربه بزنید
  • در صفحه جزئیات مخاطبی که ظاهر می شود ، به پایین پایین بروید و روی Share My Location ضربه بزنید
  • اگر بعداً می خواهید نظر خود را تغییر دهید ، مراحل مشابه را تکرار کنید اما اکنون بر روی گزینه Stop Sharing My Location ضربه بزنید.

هرچند شاید خیلی بیشتر از این توانایی دائمی برای کسی که بفهمد کجا هستید ، گزینه موقت است. همه شما در حال دیدار برای دیدار در یک مکان خاص هستید و می خواهید افراد بتوانند شما را در آنجا پیدا کنند.

چگونه می توان با Messages لوکیشن خود را از طریق آیفون ارسال کرد

  • Messages را باز کنید و مکالمه ای را شروع کنید
  • در بالای صفحه روی نام شخص ضربه بزنید
  • اکنون بر روی دکمه i که زیر نام آن ها ظاهر می شود ضربه بزنید
  • روی Send My Current Location ضربه بزنید
    این روش با ارسال به شخصی اینگونه انجام می شود ، اما وقتی می خواهید به یک گروه بفرستید دقیقاً همان است. فقط مطمئن شوید که مکالمه پیام را با همه افراد مربوطه آغاز کرده اید.

در اینجا گزینه دوم وجود دارد که همان Share My Location است. به نظر می رسد این همان موردی است که در تنظیمات تنظیم کرده اید ، اما به صورت قابل توجهی متفاوت است.

این نسخه به شما امکان می دهد location خود را با هر کسی در Messages اشتراک گذاری کنید ، صرف نظر از اینکه در family شما باشد یا نه. به علاوه به شما این امکان را می دهد تا تصمیم بگیرید چه مدت می خواهید آن ها بدانند شما کجا هستید.

نحوه به اشتراک گذاشتن location در آیفون برای مدت زمان مشخص

  • Messages را باز کنید و مکالمه ای را شروع کنید
  • در بالای صفحه روی نام شخص ضربه بزنید
  • اکنون بر روی دکمه i که زیر نام آنها ظاهر می شود ضربه بزنید
  • روی Share My Location ضربه بزنید
  • از Share IndefinitelyShare Until End of Day, یا Share for One Hour انتخاب کنید

بنابراین ، به عنوان مثال ، می توانید آن را داشته باشید تا رئیس شما همیشه بداند کجا هستید یا گروهی که ملاقات می کنید می توانند شما را پیدا کنند حتی وقتی یکی از آن ها دیرتر می رسد.

با یافتن شخصی در لیست مخاطبین خود و ضربه زدن روی Share My Location ، می توانید کار مشابهی را در خارج از Messages انجام دهید. شما در مورد مدت زمانی که می خواهید برای به اشتراک گذاشتن یک شکل متفاوت از پنجره باز کنید ، اما گزینه ها یکسان هستند.

location خود را از طریق Apple Maps به اشتراک بگذارید

  • Apple Maps را باز کنید و روی نقطه آبی کوچکی که نشان دهنده شما است ضربه بزنید
  • پنلی جزئیات موقعیت مکانی شما و گزینه هایی از جمله Share My Location را نشان می دهد
  • روی Share My Location ضربه بزنید
  • نحوه اشتراک گذاری آن را انتخاب کنید (به عنوان مثال از طریق Messages)
  • انتخاب کنید که برای چه کسی ارسال شود
  • هنگامی که یک تصویر کوچک در قسمت پیام ظاهر شد ، برای ارسال آن روی پیکان آبی ضربه بزنید
    وقتی روی Share My location در Apple Maps ضربه بزنید ، و گزینه هایی برای نحوه به اشتراک گذاری آن به شما ارائه شود ، این واقعاً یک صفحه اشتراک استاندارد است. بنابراین و هم چنین روش های ارسال اطلاعات برای افراد دیگر از طریق Messages یا Mail ، ممکن است ابتدا گزینه های پیشنهادی مانند AirDrop یا حتی برنامه To Do خود را دریافت کنید.

به احتمال زیاد هیچ یک از این ها کامل نیستند ، زیرا کسی که می خواهد بداند کجا هستید در محدوده AirDrop قرار دارد ، احتمالاً می تواند شما را ببیند.

با این وجود ، به اشتراک گذاری در یک فایل متنی یا یک برنامه To Do می تواند مفید باشد تا بعداً بتوانید همه مکان های خود را با کسی به اشتراک بگذارید.